POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Informații generale

Acordăm o mare atenție modului în care asigurăm confidențialitatea datelor dvs. personale iar în acest sens întreprindem toate măsurile necesare și respectăm în totalitate legisislatia în vigoare.

Deoarece unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit prezentul document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs. cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web, www.mocheta.pro. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face de către Vaalbara Industries SRL în acord cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

Prin navigarea pe www.mocheta.pro şi/sau prin trimiterea formularului din pagina Contact, Utilizatorul sau potențialul client declară că a citit, a înţeles şi a acceptat prezenta Politică de Confidențialitate privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal astfel cum este arătată de acest document, document ce poate fi oricând modificat sau completat, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă în acest sens.

Cine suntem

CUSTOM FLOORS este o marca a Vaalbara Industries SRL (RO35943448), cu showroom în Str. Dr. Panait Iatropol nr. 22, sector 5, Bucuresti. Site-ul www.mocheta.pro este proprietea Vaalbara Industries SRL.

Ce date cu caracter personal prelucrăm

Colectăm datele cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți.
Aceste date sunt cele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / formular cerere oferta/ mesaj, în măsura în care ne contactați în acest fel, si sunt, cu titlu de exemplu:

• nume, prenume, adresa de email și/sau număr de telefon;
• date referitoare la interesele și nevoile dvs., cum ar fi, de exemplu detalii tehnice pe care le transmiteți către noi, în mod voluntar, în vederea primirii de raspunsuri, oferte personalizate etc.

Accesarea site-ului și completarea datelor în cadrul secțiunii de contact / formular cerere oferta/ mesaj implică acordul dumneavoastră expres și neechivoc că datele personale să fie colectate, utilizate și prelucrate în scopurile prevăzute la punctul 4 de mai jos.
Compania mai are acces la următoarele date de trafic (obținute prin intermediul serviciului Google Analytics): IP, tip browser, durata vizitei, tipul dispozitivului, locație. Aceste date nu sunt păstrate de companie, dar pot fi furnizate în orice moment de către Google.

Scopul in care prelucrăm datele cu caracter personal

Prelucrăm datele cu caracter personal furnizate în cadrul secțiunii de contact / formular cerere oferta/ mesaj din pagina de Contact a site-ului www.mocheta.pro doar în scopul de a oferi, la cerere, potențialilor consumatori sau persoanelor interesate informații despre produsele CUSTOM FLOORS comercializate pe site.

Durata pentru care prelucrăm datele

Ca principiu, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate la pct.4 mai sus. În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior, conform obligaţiilor legale care revin în sarcina Vaalbara Industries SRL. În situatia în care nu mai doriți să vă mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau dacă doriți ștergerea acestora, vă puteți exercita drepturile detaliate la pct. 8, la datele de contact menționate la pct. 9 de mai jos.

Unde stocăm datele dvs. cu caracter personal

În prezent, stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul României.
Serverul pe care sunt stocate datele dvs. la acest moment este găzduit de Awesome Projects SRL, CF: RO13163913, Nr. Înmatriculare: J24/421/30.06.2000 şi se află în Str. Gheorghe Șincai nr. 26, Etaj 2, Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari:

• furnizorilor de servicii de curierat;
• furnizorilor de servicii de plată/bancare;
• societăților de asigurare;
• furnizorilor de servicii IT;
• unor autorități publice în cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim.

Ne asigurăm însă că accesul la datele dvs. de către terțe persoane juridice de drept privat se realizează în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor și confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Menținem măsurile de securitate tehnice și organizaționale adecvate menite să protejeze datele personale pe care le procesăm împotriva distrugerii, pierderii, modificării, accesului, dezvăluirii sau utilizării accidentale, ilegale sau neautorizate.

Drepturile dumneavoastră


• dreptul la informare - dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea și protejarea datelor cu caracter personal;
dreptul de acces la date - dreptul de a obține de la operatorul de date confirmarea faptului că datele cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de către acesta;
dreptul la rectificare - dreptul de a obține rectificarea datelor inexacte, precum şi completarea datelor incomplete;
dreptul la ştergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") - dreptul de a obține, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile legale, ștergerea datelor cu caracter personal;
dreptul la restricționarea prelucrării - dreptul de a obține, în măsură în care sunt îndeplinite condițiile legale, marcarea datelor cu caracter personal stocate, cu scopul de a limita prelucrarea ulterioară a acestora;
dreptul la portabilitatea datelor - dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și dreptul ca aceste date să fie transmise de către Vaalbara Industries SRL către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile legale;
dreptul la opoziție - dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime legate de situația particulară, ca datele cu caracter personal să facă obiectul unei prelucrari, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile  legale;
dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale - dreptul de a cere și de a obține retragerea, anularea sau reevaluarea oricărei decizii bazate exclusiv pe prelucrari efectuate prin mijloace automate care produce efecte juridice sau afectează în mod similar, într-o măsură semnificativă, persoanele vizate;
dreptul de a se adresa justiției sau Autoritații Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Cum ne puteți contacta

Clientul/utilizatorul website-ului www.mocheta.pro poate verifica dacă datele personale sunt sau nu procesate și își poate exercita drepturile sus menționate printr-o cerere scrisă, datată şi semnată. 
Cererea poate fi transmisă fie la adresa Str. Dr. Panait Iatropol nr. 22, sector 5, Bucuresti, în atenția  CUSTOM FLOORS, fie la adresa de e-mail dorin.nas@mocheta.pro .

Linkuri catre terte parti

Site-ul www.mocheta.pro poate conţine linkuri către pagini web aparţinând terţilor. Vaalbara Industries SRL si webmaster-ul site-ului www.mocheta.pro nu deţin controlul asupra acestor pagini terţe cu excepția  site-urilor partenere Vaalbara Industries SRL, nu le monitorizează și nu pot fi făcuți răspunzatori pentru protecţia datelor dvs. efectuată de acești terţi sau de conţinutul respectivelor pagini.
Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați Politica de utilizare cookie-uri.

Important: Această anexă intră în vigoare pe 25 mai 2018 și este valabilă până la modificarea ei de către Vaalbara Industries SRL si webmaster-ul site-ului www.mocheta.pro . Continuarea navigării pe acest site după informarea utilizatorilor lui se consideră acordul acestora cu privire la prezenta Politică de Prelucrare a datelor cu caracter personal.